De werkwijze en prijzen

Op jullie mooiste dag van jullie leven hoort een fotoreportage waar je later nog met veel plezier naar terug kunt kijken.

Als jullie voor mij kiezen krijg je daar een een prachtige reportage voor terug gevuld met de leukste en mooiste momenten. Geen overdreven bewerkte foto's maar sfeervolle beelden opgebouwd in mooie kleuren en fraaie composities. 

Op jullie trouwdag zal ik de hele tijd bij jullie in de buurt zijn. Ik heb dan het dagprogramma met de must have foto’s op zak om de mooiste en leukste momenten eruit te pikken. Ik zal dan zo veel mogelijk op de achtergrond mijn werk doen om niet te storen.

 

Ik Hanteer nog maar één standaard pakket van 6 uur en als ik langer moet blijven kost dat €25,- per uur extra

Jullie mogen zelf de locatie bepalen waar de bruidsfoto's voor de fotoshoot gemaakt gaan worden. Wel moeten daar bepaalde eisen aan gesteld worden in verband met het licht, de toegankelijkheid en de reistijd. Bedenk dat als de fotoshoot op jullie trouwdag wordt gehouden maar beperkt de tijd daarvoor hebben, aangezien je toch al snel zo'n uur tot anderhalf uur bezig bent om de foto's te maken. Als het heel slecht weer is en het regent pijpenstelen dan passen we ons aan en gaan we eventueel naar een locatie waar het droog is. Maar ook in de regen met de paraplu in de hand zijn prachtige foto's te maken!

Een erg mooie optie is (vind ik) om de bruidsshoot na de bruiloft te doen, bijvoorbeeld de dag erna of op een ander tijdstip. Je hebt dan geen tijdsdruk, het regent niet en kunnen jullie naar een locatie die wat verder weg ligt. Je betaald met uitzondering van de reiskosten hiervoor niets extra's. Als jullie alleen maar een bruidsfotoshoot dus zonder de ceremonie willen kan dat ook. Dit kan op de trouwdag zelf, maar dat kan ook op een andere datum.

 

Thuisgekomen ga ik met de gemaakte foto's aan de slag en maak ik een selectie van de mooiste foto's zodat er een mooi verhaal ontstaat. Ruwe foto's zo uit te camera zonder verdere afwerking worden niet weggegeven of verkocht. Uiteindelijk krijgen jullie een serie foto's op een usb stick persoonlijk overhandigd. Zo kun je met de foto’s doen wat je wilt, echter de rechten van de foto’s zijn exclusief en blijven ten alle tijden bij mij in het bezit. De foto’s zijn van full frame kwaliteit, dat wil zeggen dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit zodat je er later prachtige scherpe vergrotingen van kunt laten maken.

 

Op verzoek verzorg ik ook een digitaal trouwalbum. Maar dit is optioneel en kan ook achteraf nog besproken worden.

Voor het beste resultaat gebruik ik slechts één adres nl. Pofotonet De premium fotoalbums zijn daarvoor erg geschikt. Maar jullie kunnen hier zelf ook een album samenstellen echt moeilijk is dat niet en zo beperk je de kosten!

 

Wanneer jullie interesse in mij hebben als jullie trouwreportagefotograaf dan maken we eerst een afspraak voor een informeel kennismakingsgesprek. Geheel vrijblijvend, want er moet een klik ontstaan gezien we toch de hele dag met elkaar optrekken.

 

Het publiceren van foto's op mijn website is voor mij een essentieel promotie aspect. Het is dan ook niet mogelijk mij in te huren als je hiertegen bezwaar hebt.

De prijzen

Standaard pakket

 

 

 

€200,-

 

 

 

6 uur aanwezig. Trouwreportage: Van A tot Z.

Tenminste 150 bewerkte foto's. exclusief fotoalbum en reiskosten.

Zie voor actuele prijzen: Profotonet Premium fotoalbum Opmaakkosten fotoalbum € 80,-

 

Bruidsfotoshoot

 

€80,-

 

Alleen de bruidsfotoshoot. Minimaal 20 bewerkte foto's. Exclusief fotoalbum en reiskosten.

Zie voor actuele prijzen: Profotonet Premium fotoalbum Opmaakkosten fotoalbum € 40,-

 

Mocht het zo zijn dat 6 uur fotografie niet toereikend is dan is het mogelijk om extra uren bij te boeken. dit kan ook in de loop van jullie trouwdag nog geregeld worden als het programma dreigt uit te lopen. Extra fotografie kosten €25,- per uur

 

De prijzen zijn excl. reiskosten van 35 cent per km en eventueel gemaakte parkeerkosten. 

 


Kennismakingsgesprek Trouwreportage

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Na het verzenden van dit bericht neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op voor het maken van een afspraak.


Reservering trouwreportage

Reserveer hier jullie trouwreportage. Door het invullen van een vragenlijst krijg ik een indruk hoe de dag zal verlopen en kan ik mij voorbereiden op de foto's die genomen moeten worden. Ik zou jullie willen vragen dit zo volledig mogelijk in te vullen en de lijst zo snel mogelijk te verzenden i.v.m. het zoeken naar een geschikte fotolocatie.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Reservering bruidsfotoshoot

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Na het verzenden van dit bericht neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op voor het maken van een afspraak.